شیر آلات صنعتی‌ -شیر چدنی

مقالات,مقالات آب و فاضلاب,مقاله شیر الات,مقاله صنعت,مطالب تخصصی آب,مطلب آب,تاسیسات,آبرسانی

مقالات

مقالات

اتصالات چدنی فلنچدار

اتصالات چدنی فلنچدار

۱۱:۳۹
۱۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵

منهول

منهول (به انگلیسی : Manhole) به معنی:(آدم رو)یک نوع از اتصالات است که برای متصل کردن چند شبکه و خط راه رو به هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. مثلاً در سیستم فاضلاب برای آنکه چندین خط لوله فاضلاب را به یکدیگر متصل کنند و به یک مسیر هدایت نمایند از منهول استفاده می‌شود و یا در سیستم‌های مخابراتی برای دسترسی به مسیرهای کابل‌ها در زیر زمین استفاده میشود. دریچه‌هایی که در سطح زمین موجود است و برای کاربری‌های مختلفی استفاده می‌شود (آب و فاضلاب، تلفن، برق و...) و منهول در واقع برای دسترسی آسان انسان به داخل کانال است و در آنها را با درپوش میپوشانند منهول‌ها را از جنس بتن، آجر , پلی اتیلن و پلاستیک می‌سازند که بنا به کاربری متفاوت خواهد بود و همچنین درپوشهای آنها نیز از جنس پلی اتیلن،فولاد،چدن،و... است

۰۰:۰۰
۱۸ / ۷ / ۱۳۹۴

دستور العمل نگهداری ، نصب و بهره برداری شیرهای پروانه ای فلنجدار

لطفاً نكات ذیل را برای نگهداری در انبار رعایت فرمائید : .1شیرها قبل از نصب ، حتی الامكان در بسته بندی كارخانه نگهداری شود. .2شیرها در محل خشك و دور از تابش خورشید و عاری از گرد و غبار نگهداری شود. .3در صورتیكه شیر بیش از مدت 2 سال در انبار نگهداری شده باشد، لازم است مجدداً تست و كنترل شود.

۱۸:۲۶
۱۵ / ۱۲ / ۱۳۹۴

روش ریخته گری دایکاست Dicasting

ریخته‌گری تحت فشار عبارت است از روش تولید قطعه از طریق تزریق فلز مذاب و تحت فشار به درون قالب. روش دایکاست از این نظر که در آن فلز مذاب به درون حفره‌ای به شکل قطعة ریخته شده و پس از سرد شدن قطعة مورد نظر به دست می‌آید، بسیار شبیه ریخته‌گری ریژه است. تنها اختلاف بین این دو روش نحوة پر کردن حفرة قالب است.

۲۳:۳۸
۱۷ / ۷ / ۱۳۹۴

مبانی طراحی شبکه جمع آوری و دفع فاضلاب SEWERAGE SYSTEM

مسئله بیرون راندن فاضلاب از محیط زیست انسان از زمانی به وجود آمد که مردم به زندگی گروهی روی آوردند . با پیدایش شهرها و گسترش شبکه های آبرسانی انسان برای پاکسازی و پاک نگهداری زندگی خویش ، بیرون راندن پساب های به دست آمده را پسندیده و لازم دید . پس از پیشرفت تکنیک شبکه های آبرسانی ساختن شبکه های دفع فاضلاب ها نیز مورد توجه قرار گرفت . قدیمی ترین کانالیزاسیون را می توان در آثار تمدن هندیان مشاهده نمود . در این آثار که تاریخ آن ها به حدود 7000 سال پیش نسبت داده می شود . باقیمانده فاضلابروهایی با دیواره آجری و یا سفالی برای هدایت فاضلاب های خانگی دیده می شود . در خرابه های شهر بابل و نینوا نیز در جزیره کرت آثاری از مجراهای فاضلاب و آبریزگاههای همگانی دیده شده اند . در شهرهای یونان و رم قدیم آثار فاضلاب روهایی به قطرهای 2 تا 3 متر دیده می شوند که ساختمان آن ها را به 2000 سال قبل از میلاد نسبت می دهند . در اورشلیم آثار کانالهای هدایت فاضلاب به بیرون شهر و جمع آوری آن در دریاچه های فاضلاب و حتی استفاده از فاضلاب به عنوان کود در کشاورزی دیده شده است که تاریخ ایجاد آن به حدود 3000 سال پیش می رسد . در شهر بمبئی باقیمانده گندابروهایی مشاهده می شود که ساختمان آن ها را به محدود 1900 سال پیش مربوط می دانند . تاحدود یک صد سال پیش گندابروها و به ویژه کانال های فرعی فاضلاب به صورت روباز ساخته می شدند . بعد از آشکار شدن اثر این قبیل کانال ها در بخش بیماری های واگیر ، کوشش به عمل آمد که تمام گندابروها و فاضلابروها در زیر زمین ساخته شوند . قرار گرفتن فاضلابروها در زیر زمین موجب شد که در پائین رفتن سطح آب زیرزمینی تاثیر نیکویی بنماید و این خاصیت نیز جزء محاسن شبکه های جمع آوری فاضلاب قرار گیرد . کانال های اصلی شبکه جمع آوری فاضلاب ( اگو ) برای اولین بار در سال 1789 میلادی در شهر پاریس به طول 36 کیلومتر ساخته شدند . شهر لندن پس از کشتاری که بیماری وبا در آن انجام داد و طی آن 25 هزار نفر تلف شدند در سال های 1832 تا 1848 دارای شبکه زیرزمینی جمع آوری فاضلاب شد . هامبورگ در سال 1842 – برلین در سال 1852 و فرانکفورت در سال 1866 دارای شبکه کانالیزاسیون شدند . به طور کلی مسئله جمع آوری فاضلاب درجهان به اوائل قرن هجدهم مربوط می شود . در ایران تا گذشته نزدیک مسئله دفع فاضلاب بسته به وضعیت سطح آب زیرزمینی به دو گونه حل می گردد : الف ) شهرهایی که عمق سطح آب های زیرزمینی و نفوذ پذیری زمین نسبتا زیاد است . در این شهرها از روش سنتی یعنی چاه های جاذب جهت دفع فاضلاب استفاده می گردد . ب ) شهرهایی که سطح آب زیرزمینی بالا و یا زمین از نفوذ پذیری کمی برخوردار است . در این شهرها به ناچار از زهکشهای طبیعی و یا ساختن فاضلابروهای موضعی و کوتاه ، فاضلابهای خانگی و سطحی را جمع آوری و بدون تصفیه به بیرون از شهر منتقل می کرده اند . در 20 – 30 سال اخیر در بعضی از شهرها نظیر اصفهان و اهواز اقدام به ایجاد شبکه جمع آوری فاضلاب گردید و هم اکنون طرح شبکه های جمع آوری فاضلاب در بسیاری از شهرهای ایران که در این مورد با مشکلات حادی روبرو هستند ، در دست تهیه و یا اجرا می باشد.

۱۳:۵۲
۱۲ / ۱۱ / ۱۳۹۴

شیرفلکه کشویی زبانه لاستیکی

شیر فلکه کشویی زبانه لاستیکی‎ (Gate valve) ‎برای باز و بسته کردن تاسیسات وخطوط انتقال ‏آب آشامیدنی به کار برده می شود و علاوه بر این در جهت کاهش فشار مورد استفاده قرار ‏می‌گیرد.شيرفلکه كشوئي زبانه لاستیکی بدلیل ویژگی ارتجاعی زبانه،تضمين كننده آب بندي ‏‏100% تا فشار مورد نظر (10/16 بار) مي باشد.از مهمترين مزیتهای اين محصول،عمر كاري ‏بسيار طولاني و عدم رسوبگيري مي باشد‎.‎

۱۶:۱۴
۱۵ / ۷ / ۱۳۹۴

اجزاء اصلی ساختمان شیرآلات صنعتی

بدنه (Body) بدنه شير محفظه تو خالي براي عبور سيال است كه بايد بتواند فشار سيال را تحمل كند، به خط لوله بتواند نصب شود، داراي محفظه اي براي قطعات داخلي شير باشد.

۱۲:۲۱
۶ / ۹ / ۱۳۹۴

لوله کشی آب ساختمان

آب آشامیدنی، بعد از تصفیه شدن، با پمپ در لوله های اصلی شهر جریان پیدا می کند و در نهایت به منازل یا واحدهای تجاری و صنعتی می رسد. در مسیرهای مختلف، توسط شیر فلکه های کشویی جریان آب مهار و در شبکه آب توزیع می شود. برای اتصال شبکه لوله کشی آب شهر به لوله کشی داخل ساختمان از بست های مخصوص استفاده می شود در انتخاب مسیر انشعاب دقت کنید که حتی الامکان مسیر مستقیم و بدون پیچ و خم زیاد باشد. در این شکل یک شیر انشعاب روی لوله اصلی آب شهر نصب شده است یکی از اهداف نصب شیر انشعاب کنترل لوله ی انشعاب است تا در مواردی مانند مشکل در شبکه آب داخل ساختمان بتوان جریان آب ساختمان را قطع کرد.

۱۰:۱۵
۶ / ۲ / ۱۳۹۶

آب رسانی ساختمان

آب آشامیدنی، پس از آماده مصرف شدن در تصفیه خانه شهر، به وسیله پمپ هایی در لوله های اصلی شهر جریان می یابد و در نهایت به منازل یا واحدهای تجاری و صنعتی می رسد. روشن است که در مسیرهای مختلف، جریان آب توسط شیرفلکه های کشویی مهار و در شبکه توزیع می شود.

۰۰:۰۶
۱۱ / ۷ / ۱۳۹۴

لوله انشعاب

لوله انشعاب برای جلوگیری از یخ زدن آب و نیز وارد آمدن فشار ناشی از تردد وسایل نقلیه بر آن باید در عمق مناسبی نصب شود. جنس لوله برای ساختمان ها معمولی بهتر است از نوع پی وی سی فشار قوی، پلی اتیلنی و یا مسی باشد. استفاده از لوله های فولادی گالوانیزه به علت مقاومت کم آن ها در برابر خوردگی که به پوسیدگی لوله منجر می شود توصیه نمی شود. در صورت ضرورت بهتر است آن ها را با یک لایه قیرگونی اندود کرد.

۰۰:۱۴
۱۱ / ۷ / ۱۳۹۴
تعداد رکورد : 508