جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
۰ نظر
۴۹۱ بازدید
لوله كشي شبكه آب باران
لوله آب باران نبايد به درون شبكه فاضلاب خانگي تخليه شود و معمولا آن را به صورت جداگانه به درون چاه هاي جاذب هدايت مي كنند . در مناطقي كه شبكه فاضلاب شهري وجود دارد نيز معمولا بايد آب باران هر ساختمان را جداگانه جمع آوري و به درون چاه هاي جاذب هدايت نمود و انتقال آن به شبكه فاضلاب شهري مجاز نمي باشد.
اگر لوله هاي عمودي و افقي آب باران به شبكه مشترك فاضلاب و آب باران متصل مي شوند , براي جلوگيري از نفوذ بو و گاز هاي حاصل از فاضلاب به درون لوله هاي آب باران بايد بر روي لوله هاي آب باران سيفون نصب كرد .براي اين منظور مي توان در روي هر كدام از لوله هاي عمودي آب باران به صورت جداگانه سيفون نصب نمود , و يا يك سيفون بر روي خط اصلي انتقال آب باران پيش بيني كرد . نصب سيفون بايد به گونه اي باشد كه بتوان آن را به راحتي از طريق دريچه هاي بازديد كه در دسترس قرار دارند تميز نمود .
سيستم هاي دفع آب باران و فاضلاب بهداشتي يك ساختمان بايد كاملا از يكديگر جدا باشند , مگر آنكه سيستم فاضلاب از نوع سيستم مشترك باشد كه در آن صورت فاضلاب و آب باران در يك لوله مشترك تخليه خواهد شد.
در سيستم هاي به لوله Y مشترك مي توان لوله آب باران را در سطح افق و توسط يك اتصال مشترك متصل كرد . اتصال لوله آب باران به لوله مشترك بايد حداقل ١٠ فوت بعد از هرگونه انشعاب فاضلاب يا انشعاب لوله عمودي فاضلاب انجام شود.
تخليه آب باران بايد مستقل از شبكه فاضلاب بكشد .زيرا اولا حجم سيستم تصفيه را افزايش مي دهد و ثانيا آب تميزي است كه مي تواند به رودخانه ها ريخته شود و مورد استفاده كشاورزي و غيره قرار گيرد .